Sobre nosaltres

Tradició familiar, amor per la cirera

Cireres de Corbins, Camats Carpi, som una família de pagesos  que ens especialitzem en la producció i comercialització de cireres.

Camats Carpi és amor per la cirera, bon tracte amb les persones i tradició familiar. 

La nostra activitat va començar a l’any 1986 quan el nostre pare va apostar pel cultiu del cirerer, un producte molt valorat  tant qualitativament com agronòmicament. I va situar la primera plantació al nostre poble: Corbins, situat a la província de Lleida. 

Un producte amb poques plantacions i que requereix d’una gestió una mica diferent d’altres espècies fructícoles.

Els primers clients minoristes els van fer el nostre avi i la mare venent les cireres collides a diari al Mercat de la Plaça de Lleida.

A mesura que va anar creixent la producció, vam crear la marca Cireres de Corbins, Camats Carpi i vàrem situar-ne el centre logístic al  municipi de Corbins, per facilitar a  minoristes, majoristes o partiulars un tracte de proximitat de confiança.

Tot i que el nostre cultiu principal sempre ha estat el cirerer, vam apostar també per un cultiu secundari. Desde l’any 2010, hem reorientat aquesta producció secundària a un altre cultiu de la fruita d’os: L’albercoquer. 

“La cirera es una de les fruites més delicades.  S’ha de tractar amb molta cura i tacte.  Després de gairebé 40 anys, puc dir que l’esforç i la dedicació ha valgut la pena”.  Josep Maria Camats, el nostre pare.

Des de l’any 2018 la segona generació prenem el relleu del negoci familiar. Amb l’objectiu de seguir amb la tradició i qualitat de producció de sempre, modernitzar el negoci i adaptar-nos als nous temps.

Així que des del 2018 ademés de seguir cultivant les cireres amb molt d’amor, ens hem professionalitzat i seguim treballant en digitalitzar el nostre negoci.  I sobretot, hem millorat els nostres estandards de qualitat amb l’obtenció de certificacions que garantitzen que cireres de Corbins Camats Carpi són sinònim de confiança i de proximitat.

Som la Geno, en Joan Marc i en Josep Antoni, la segona generació d’un negoci familiar especialitzat en el cultiu de la cirera des de fa gairebé 40 anys.

Volem que t’enamoris de les nostres cireres!

Geno Cireres Camata Carpi
Genoveva Camats Carpi

Hola soc la Geno, Llicenciada en Administració i Direcció d’empreses, soc la persona que m’encarrego de la gestió del negoci i del tracte amb el client. 

Tens algun dubte? Em pots contactar al 626499816

Josep Antoni cireres Camats Carpi
Josep Antoni Camats Carpi

Soc un enamorat de la natura i del camp. Em vaig llicenciar en enginyeria agrònoma i soc el responsable de la produccció de les finques Camats Carpi.

Joan Marc Camats Carpi

Soc Enginyer agrònom i m’encarrego d’investigar quins són els millors cultius i tractaments per garantir la qualitat del procés productiu. 

¿algun dubte?

Tens algun dubte?

Pots contactar directament per Whatsapp a la Geno, et contestarà encantada!

Enviar
1
Tens alguna pregunta?
Hola!
Soc la Geno de Cireres de Corbins, Camats Carpi.
En què et puc ajudar?